tirsdag 9. september 2008

Aldri si; Det kan ikke bli værre nå.....

Et lite råd fra oss her i Leon. Aldri si; nå kan det da ikke bli værre. For da velger naturen å vise deg hvordan det kan bli litt værre..

Som dere har fått med dere så har Camilla vært ganske så syk de siste dagen (ikke at det har stoppet henne fra å være med på alt), men kjedelig er det nå da uansett å være syk. Og Camilla har en lang liste over alt som har gått gale siden vi reiste fra Norge. Hun har både brannsår på fingre og mindre bagasje å vise til. Men når alt var ordnet seg sånn ca, sa hun bråkjekt at; nå kan ikke ting bli værre. Og hun så for seg solskinn og hygge resten av turen. Og vips så lå hun, som tidligere sagt, i sengen med feber, hoste og renne nese.

Og lite betenkt, som hun ofte kan være, sa hun det samme igjen. Og vips så satt Camilla på legekontoret igjen. Denne gangen var det herpes på ryggen som var "det litt værre" som kunne skje. Vi skulle gjerne brukt et annet ord enn herpes, da dette høres veldig kjønnsykdomsaktig. Men for å oppklare så har det altså ingenting med saken å gjøre. Utslettene som Camilla har fått har skadet nervene hennes og ser lite pent ut. Men det er ikke noe farlig i den forstand. Huden reagerer bare på varmen.. Det som Camilla er mest lei seg for er at medisinene er veldig dyr, hun må holde seg unna solen og hun får ikke lov til å drikke alkohol på beachparty på fredag.. Men men.. Det skal hun nok overleve, da det kommer flere fester og soldager. Og pengene får hun tilbake fra forsikingen (forhåpentligvis).

Men denne gangen er det ikke bare Camilla som får svi. Christin er nå sengeliggende med vondt i hodet, kroppen og små kvalm. Hun henger litt etter, men begynner å ta inn på Camilla nå :-)

Men alt i alt så skal vi ikke klage. Her nede blir disse småbagatellene overkjørt av alt det kjekke vi gjør hver dag! Selv om vi er litt småsyk og klager mye her på bloggen, så koser vi oss masse og finne på mange ting hver dag. På mandag begynte Camilla på salsatimer, og i morgen skal Christin også være med. Vi skal shake oss hele veien hjem til dansegulvet i Norge og vise hvordan man egentlig skal gjøre det ;-) hehehe.

Når vi er friske begge to skal vi melde oss inn i et gym her nede sammen med de andre. Noen ganger i uken er det fitness på programmet. Selv om det ikke er helt det samme å trene her nede som hjemme i Norge. Forskjellen her er vel egentlig at svetten begynner å renne før man kommer inn på treningsenteret. Og det å løpe i 30 varmegrader kan ikke helt måle seg med det å løpe hjemme. Det blir liksom ikke helt det samme:-) Men kjekt er det hvertfall. Vi prøver å skape oss en hverdag, og komme oss fort ut av feriemodus. Vi merker at vi er litt mindre ivrig på å bli kjent med alle slik som i begynnelsen, altså er det lettere å få lest og gjort skolearbeid. Og skolen generelt holder oss i sjakk. Det er tidlig opp om morgenen og hjemme fra skolen mellom 4 - 6.

Vi er også begge involvert i et frivillig prosjekt her i Leon som arbeider med fattige og foreldreløse barn. Mange er barn av alkoholikere og protistuerte. Maten de lever på er noen bønnner og litt ris. Vi hjelper til med alt vi kan; hjelper med lekser, lærer dem engelsk, lager mat, maler huset, henter ved, leker, snakker, spiller fotball og prøver å samle inn penger. Det vil med andre ord si at det vil komme en mail til dere alle sammen hvor vi kommer til å be om støtte! Så sjekk e-mailen de kommende ukene! Sier bare at 1 kr kommmer man mye lengre med enn 1 kr hjemme i Norge. Og hvis alle donerer 1 - 10 kr f.eks. kan vi gjøre masse bra for barna som vi jobber med. (please ikke tenk at det ikke er verdt å overføre 1 kr fra nettbank til nettbank, for tro oss når vi sier at det er veldig verdt det for disse barna!) Vi kommer nok til å legge ut bilder etterhvert også!!

Men nå er det sengetid for oss flittige maur.. I morgen er det hel dag med skole og salsa + talent night! Masse å gjøre på her med andre ord!!!

Stor klem fra oss "syke" nordmenn i Nicaragua

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære lille Camilla og Christin;)
Dere må ha masse god bedring.
Bare hold på den positive tanken/energien deres. Dette er jenter med vilje av stål;))SLIKE JENTER VIL NORGE HA;))

Og ang lege/medesinregning, bare husk å sende mld til forsikringselskapet, sant jenter.

Klart vi skal prøve å hjelpe dere å HJELPE. Er sååå stolt over at dere engasjerer dere der nede. Jeg skal gjøre mitt for å spre budskapen her hjemme så fort mailen fra dere kommer.

Goooood bedring og masse klemmer fra Mamsen (Ingrid)

Anonym sa...

Hei Camilla og Christin.
Akk o've,og stakkars dere som ikke er helt tilpass,og i den varmen.Huff.
Men det ser jo ut for at dere takler det fint, og at dere opplever en masse.
Bra dere arrangerer dere for de som ikke er like heldig som dere har vært i livet. fortsett med det .Støtte kommer.
Gode klemmer til dere begge,en på høyre kinn fra Mormor og en på venstre kinn fra Bestefar.God bedring.