torsdag 20. november 2008

Vamos a Malpais

Nå er eventyret vårt i Playa Tamarindo snart over.. Vi reiser videre i morgen. Ikke fordi vi vil, men fordi vi får eksamen i morgen. Og her er det for mange folk å være med, så vi må komme oss vekk. TIl et sted der vi ikke kjenner noen g kan skrive eksamen i fred og ro.

Her i Tamarindo har vi hatt det virkelig gøy. Vi bor på et hostell som er utrolig kjekt. Det er fint, masse steder å slappe av og mange artige folk. Vi har blitt kjent med en god gjeng. I denne byen er det lite annet å gjøre enn å surfe. Så derfor har vi lært oss å surfe.. vel vi har startet den lange prosessen med å lære oss å surfe!

Det var mye kjekkere enn vi hadde trodd. Vi var ganske så sikker på at vi aldri kom til å klare det. Og vi var 100 % sikker på at vi skulle skade oss. Men vi kom ut av opplevelsen litt dyktigere, litt tøffere og med bedre balanse. Det er nok noe vi kommer til å gjøre flere ganger!!

Ellers har vi slappet mye av.. Det er ikke så fint vær nå. Det er sol, men mye skyer. Og det blåser en del! Så den store brunfargen lar seg vente på. Men vi satser på at regntiden gir seg nå. Vi syns det er nok at den har vart de første 3 mnd vi har vært vekke!

I går satt vi på stranden på ettermiddagen og så på at guttene prøvde å surfe.. Vi turde ikke prøve alene i de store bølgene. Det får vente til vi har surfet en del til!

Men nå er det lunsjtid og så er det paking igjen.. uff.. det er virkelig det som er minst kjekt med å være ute å reise! :-) Kan ikke komme på mye annet som er negativt. Jo myggstikk! men det er nå sånn det er. Alle ser ut som de har byller på beina..

Vi har det bare bra og er klar for å bli ferdig med eksamen og fortsette ferien vår!
Klemmer fra oss

søndag 16. november 2008

Vamos a Playa Tamarindo

Naa har vi vaert to dager i Playa Coco og har bestemt oss for aa dra videre i morgen! Vi kresne strandgjengere er ikke imponert over strendene her.. saa da sloser vi ikke mer tid paa aa henge ut her.

Disse dagene har vaert rar, men avslappende. Vi er vant til aa sporre 10 andre personer om vi skal ut aa spise. Og ikke nok med det, saa pleier vi aa vaere mange flere naar vi skal ut paa byen. Naa er det bare oss to. Saa det var den sjappeste middagen vi har spist paa lenge!

Vi spiste deilig fiskemiddag paa en flott restaurant, der de hele tiden fylte paa glassene vaare med vann.. slik service fantes ikke i Leon :-) hehe.
Paa kvelden var vi ute og sjekket utelivet. vi endte opp paa en morsom bar. men det var kun danskefolk der. alle sammen studere her i Coco. De var hyggelig, men det ble litt mye for oss.

I dag har vi vaert paa stranden. Det var en stor skuffelse. 10 dollar for aa komme seg dit. Saa var det overskyet og en mindre pen strand. Vi var imponert. Vi ble i hele 2 timer, saa dro vi tilbake. Det fantes ingen taxi, saa vi begynte aa gaa de 10 km tilbake til byen vi bor i. Heldigvis kom vi forbi et busstopp. Vi hoppet paa en buss som slapp oss av ca 4 km unna. Begynte aa gaa og etter 15 min kom en sot gammel mann i pickup forbi og vi fikk slenge oss baki. Og vips saa var vi hjemme :-)

Naa planlegger vi litt bedre. Vi sitter med Lonley Planet og leter etter strender og fristende aktiviteter. Saa i morgen er adios Coco og vamos a Playa Tamarindo!