onsdag 7. januar 2009

Fra Bangkok til Phi Phi

Tidlig opp for aa naa bussen.. Det tok ca 30 min for vi forstod at bussen gikk paa kvelden ikke morgenen.. og vi som hadde sjekket ut av hotellet og sovet noen faa timer for aa ikke miste den. Jepp.. Hva skal to jenter gjore i Bangkok da? SPA!

I 5 timer var vi paa spa og fikk massage, ansiktsmaske og pedikyr! Det var nydelig deilig.. bortsett fra noen smaating.. Nydelig var det aa betale 200 kr for alt dette! Da har jenter raad til aa skjemme seg litt bort!!

Men fremdeles er ikke Camilla saa glad i massage. Da christin valgte det mest fristende tilbudet om svensk massage med olje.. tok Camilla det mindte skumle alternativet med nakke, rygg og skulder massage.. Det maatte da gaa greit?

Det var ikke bare nakke, rygg og skuldre som ble massert selv om det var det som ble bestilt. Her var det beina, armene og saa klart rumpen! Etter en halv time med pining, ble det bedre. Latter under kontroll.. og da begynte brekkingen! Massoren boyde Camilla i alle retninger. Hun viste ikke hvor boyelig hun kunne vaere. Men sant skal sies! Hun foler segmye bedre naa!

Ansiktsmasken er ett rent paradis og ett rent helvete! Aldri har man opplevd noe saa vondt for en thai dame har dratt ut svarte prikker fra huden med et langt solvinstrument. VEry nice skin, very nice: fikk vi hore, men det endte med rode prikker og taarene rennende nedover skinnene. Men mykere hud har man helle rikke folt. Og det var deilig de andre 10 stegene i prosessen. camilla fikk gsaa farget oyenbry og oyenvipper!

Christin skulle ta etterveksten.. det endte med gult haar, som de ville gjore hvitt til Christin satt ned foten, tok en avgjorelse som ikke var lett. Og er naa da blitt brunette! Like nydelig som vanlig, men uvant!

Bussen var t mareritt! Aldri har vi hatt saa daarlig plass som vi att paa til maatte dele med 10 000 mygg! Og her overdriver vi ikke. Aldri har vi sett saa mangemygg. Galskap kan man si. vi gjorde vaart for aa drepe de vi kunne, men det gikk ikke tilslutt. Saa vi provde aa sove og glemme hvor vi var. Fergeturen fra Krabi var digg! Gikk fort og greit og for vi visste ord av det var vi paa beromte Phi Phi.

Vi har ikke lyst aa skrive masse om dette, da det bestaar av mat, drikke og strand. Men det vi kan si er at vi ikke er imponert og er glad vi reiser. Vi har kost oss, men blitt bortkjemt med hvite strender for oss selv. Her deler vi det med alle speedoene i verden. Inkludert alle svenskene i verden. Og norske og svenske barnefamiler. vannet er krumsete og byen er et virrrvarr av butikker, barer, restauranter og hoteller. Det lukter kloakk i gatene og er et sted for festglade ungdommer. Vi er jo naa litt eldre :-)

Horer bergen er heldig med blaa himmel og sno! Deilig. haaper alle koser seg. I morgen tar vi fergen til Ko Lanta i haap om en mindre befolket oy!