søndag 16. november 2008

Vamos a Playa Tamarindo

Naa har vi vaert to dager i Playa Coco og har bestemt oss for aa dra videre i morgen! Vi kresne strandgjengere er ikke imponert over strendene her.. saa da sloser vi ikke mer tid paa aa henge ut her.

Disse dagene har vaert rar, men avslappende. Vi er vant til aa sporre 10 andre personer om vi skal ut aa spise. Og ikke nok med det, saa pleier vi aa vaere mange flere naar vi skal ut paa byen. Naa er det bare oss to. Saa det var den sjappeste middagen vi har spist paa lenge!

Vi spiste deilig fiskemiddag paa en flott restaurant, der de hele tiden fylte paa glassene vaare med vann.. slik service fantes ikke i Leon :-) hehe.
Paa kvelden var vi ute og sjekket utelivet. vi endte opp paa en morsom bar. men det var kun danskefolk der. alle sammen studere her i Coco. De var hyggelig, men det ble litt mye for oss.

I dag har vi vaert paa stranden. Det var en stor skuffelse. 10 dollar for aa komme seg dit. Saa var det overskyet og en mindre pen strand. Vi var imponert. Vi ble i hele 2 timer, saa dro vi tilbake. Det fantes ingen taxi, saa vi begynte aa gaa de 10 km tilbake til byen vi bor i. Heldigvis kom vi forbi et busstopp. Vi hoppet paa en buss som slapp oss av ca 4 km unna. Begynte aa gaa og etter 15 min kom en sot gammel mann i pickup forbi og vi fikk slenge oss baki. Og vips saa var vi hjemme :-)

Naa planlegger vi litt bedre. Vi sitter med Lonley Planet og leter etter strender og fristende aktiviteter. Saa i morgen er adios Coco og vamos a Playa Tamarindo!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei bare en liten torsdagshilsen fra Bergen.
I dag snør det Camilla.
håperc dere har det flott. God helg fra mormor og bessa